Wij verpakken uw big bags en stuffen deze naar containers voor wereldwijde verscheping.

Dat wij als bulkterminal treinen, schepen en auto’s met bulkgoederen kunnen ontvangen, wist u waarschijnlijk al. Nu kunnen we deze goederen ook uiterst efficiënt voor u verpakken naar big bags en stuffen naar containers voor wereldwijde verscheping.

Ook het aanbrengen van liners in 20’containers en het vullen van 20’liners op onze bulkterminal verloopt uitermate efficiënt. We verschepen containers intermodaal via de intern verbonden Inland Terminal Oss naar Rotterdam en of Antwerpen. Hiermee blijft uw CO2-footprint zo gering mogelijk.

Wilt u de goederen over de weg aanvoeren? Ook dat verzorgen wij voor u. Wij komen de goederen zelfs in retourvracht voor u ophalen als u dat wilt. Zo reduceert u maximaal CO2.

breakbulk packing05