Railperson of the Year

Eric Nooijen genomineerd voor Railperson of the Year 2021. Stemt u ook?

Onze directeur Eric Nooijen is samen met twee andere genomineerden in de race voor Railperson of the Year 2021. Rail Cargo kent deze titel elk jaar toe aan de professional die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor het spoorgoederenvervoer.

“We bouwen er elke dag aan”
“Het was een totale verrassing”, aldus Eric Nooijen. “Ik vind het erg leuk dat ik genomineerd ben. Het is vooral ook een eer voor onze organisatie, we bouwen tenslotte samen iedere dag aan het bevorderen van het spoorgoederenvervoer bij de verladers en logistieke dienstverleners.”

Stem op Eric en OOC terminals
Het winnen van de titel is natuurlijk dé kers op de taart van ons werk. Stem op ons via railcargo.nl.

Knipsel