Winnaar Railperson of the Year

OOC-directeur Eric Nooijen is Railperson of the Year 2021

Kei trots zijn we dat onze directeur Eric Nooijen op 20 september 2021 is verkozen tot Railperson 2021! Rail Cargo kent deze titel elk jaar toe aan de professional die zich in zijn of haar beroepspraktijk het sterkst maakt voor het spoorgoederenvervoer. 

Winnaar railperson of the year

Geniale transportoplossingen

Caroline Koiter, directeur van Rail Cargo, roemt de manier waarop Eric verbindingen weet te leggen. “Als er iemand is die op creatieve wijze geniale transportoplossingen kan bedenken, dan is het Eric Nooijen wel. OOC terminals heeft de afgelopen jaren een significante groei gerealiseerd. Niet met standaardlading, maar juist met ladingstromen die lang niet iedere terminal faciliteert vanwege de complexiteit. En ja, daarom is de award meer dan verdiend.”

Een eer voor de hele organisatie

Eric Nooijen noemt de award een eer voor iedereen in zijn organisatie. “We bouwen tenslotte samen iedere dag aan het bevorderen van het spoorgoederenvervoer bij de verladers en logistieke dienstverleners. Mijn speciale dank gaat dan ook naar mijn medewerkers die het verkeer van en naar onze terminal iedere dag waarmaken. Ik dank ook onze klanten die ons het vertrouwen geven. En natuurlijk iedereen die op mij heeft gestemd.”

Railshipper en Railtalent 2021

Rail Cargo kende tijdens de uitreiking ook andere awards toe. Zo mag Henk Bril van Sabic zich Railshipper 2021 noemen, en Oskar Vermeij van KLG Europe Railtalent 2021.

 
Winnaar railperson of the year