OOC Rail eerste bedrijf in Oss zélf het spoor op

Eigen trein, eigen machinist, eigen spoor en als eerste bedrijf in Oss een spoorlicentie.

Sinds deze week mogen we onder eigen vergunning, licentie en toelating goederentreinen bewegen tussen Oss centraal en onze OOC terminals.

We zijn onze onderaannemers van het verleden zeer erkentelijk voor de door hun geboden diensten waarmee we hier zijn gekomen. We zijn onze klanten zeer erkentelijk voor hun mooie opdrachten omdat die ons motiveren steeds verder te ontwikkelen. We zijn ook enorm blij dat we nu verder met zelf kunnen bouwen aan onze uitdagende ambitie voor spoorvervoer van & naar Oss. Een mijlpaal en een kantelpunt waarop we met ons hele team kei trots zijn!

Om dit te vieren werd in korte tijd een tot in de puntjes verzorgd feest georganiseerd voor klanten, belanghebbenden en personeel.