connecting rail, river & road
connecting rail, river & road
connecting rail, river & road
connecting rail, river & road
Vorige slide
Volgende slide

OOC terminals biedt op- en overslag van feed- en foodgrondstoffen volgens GMP+, agrarische en minerale grondstoffen en recyclingproducten. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en vindingrijkheid bij bijzondere wensen.

Staal, papier, hout, containers en projectladingen. Onze terminal biedt hiervoor alle mogelijkheden, zoals vlakke, zwaar belastbare buitenvloeren, sterke kades en opslaghallen. Onze mensen voelen zich betrokken bij uw processen en verantwoordelijk voor uw producten. 

Voor liquid bulk bieden we tri-modale overslag van trein naar schip of tussen wagons en auto’s met een hoge productie. Onze unieke spooraansluiting, vaste waterstand en mogelijkheid tot middels stoom verwarmen van de ketelwagons bieden u een betrouwbare service. 

Onze meerwaarde voor u komt ook tot uiting in onze extra diensten op het gebied van Logistiek (VAL) en terminal services (VAS). Wij ontwikkelen graag met- en voor u extra diensten die uw supply chain betrouwbaarder en waardevoller maken.

M2 Loods opslag
0
M2 Buiten opslag / vloeistofdichte vloer
0
Meter kade
0
Meter spoor
0

Vacatures

OOC is een ambitieuze organisatie en ons team heeft ruimte voor versterking door enthousiaste en betrokken specialisten. Denk jij ons te kunnen versterken neem dan gerust vrijblijvend contact op met Anthony Boumans (0412-745600; aboumans@ooc.nl)

OOC terminals zoekt een allround machinist die ook als terminal medewerker zijn handen uit de mouwen zal steken en verantwoordelijkheid wil nemen over onze break-bulk activiteiten. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het beladen en lossen van vrachtwagens, containers, goederentreinen en schepen.

Meer lezen……

Als terminal medewerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat de goederen veilig en zonder schade worden overgeslagen. Door jouw vooruit denken, voorbereiden en efficiënt handelen draag je er zorg voor dat onze machinisten niet stil zitten. Hierdoor weten ze waar ze goederen moeten ophalen en moeten plaatsen.

Meer lezen……..

OOC TERMINALS IS VERBONDEN MET

Over ons

Wij dragen bij aan een betere wereld door transporten duurzamer en efficiënter te maken.

 

Goederenvervoer hoort bij onze samenleving, maar is tegelijkertijd belastend voor het milieu. Wij willen die belasting voor grote goederenstromen verminderen door ze zoveel mogelijk per spoor of schip in te richten. Daarmee worden meestal ook de kosten en betrouwbaarheid van de leveringsketen gediend. Heeft u wensen om uw goederen over spoor of water te vervoeren, maar vindt u niet wat u zoekt op deze site? Neem dan contact met ons op. Wij vinden het een sport om nieuwe wegen te verkennen en onze mogelijkheden verder te ontwikkelen.