Machinist-reachtrucks / terminal medewerker OOC terminals    


Ben jij een expert met grote werktuigen zoals verreikers van 5 tot 45t en heftrucks van 2,5 tot 16t? Ben jij een collega die verantwoordelijkheid neemt voor veilig, goed en vlot laden en lossen van vrachtwagens, goederentreinen en schepen met vaak grote en zware ladingen? Vindt je het leuk om machine werk af te wisselen met werkzaamheden buiten of in de loodsen of op een vrachtwagen? Ben jij die collega die ook slim kan organiseren en van een nette opgeruimde omgeving houd? Ben jij gedreven om te leren en processen waar mogelijk samen met je collega’s verder te ontwikkelen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!
OOC terminals zoekt een allround machinist die ook als terminal medewerker zijn handen uit de mouwen zal steken en verantwoordelijkheid wil nemen over onze break-bulk activiteiten. 

De werkzaamheden zijn vooral gericht op het beladen en lossen van vrachtwagens, containers, goederentreinen en schepen. Dit wordt door jou gedaan en georganiseerd met diverse machines als een verreiker of een heftruck of en containerreachtruck. Eventueel kan je ook rijden met een terminal trekker of heb je misschien wel een vrachtwagen rijbewijs. 

Naast een diverse en uitdagende werkomgeving met mooie en afwisselende klussen en leuke collega’s, willen wij investeren in jouw ontwikkeling. Wij richten ons op de lange termijn en leiden jou op tot een kanjer voor onze onderneming. 

Heb jij diploma’s en/of ervaring in het bedienen van een van de genoemde machines, heb je een technische opleiding en steek je letterlijk de handen uit de mouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. 

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf?
Bel met Anthony op 0412-745691

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

OOC terminals zoekt enthousiaste en verantwoordelijke parttime  havenwerkers   


Ben je tenminste 18 jaar, en lijkt je een bijbaantje in een verantwoordelijke haven functie leuk?

Vanwege mooie groei in onze diverse en uitdagende activiteiten zijn wij op zoek naar jou! 

Als havenwerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat de goederen veilig en zonder schade worden overgeslagen. Door jouw vooruit denken, voorbereiden en efficiënt handelen draag je er zorg voor dat onze machinisten niet stil zitten en steeds weten waar ze goederen moeten halen en plaatsen. Je bent bezig met het veilig en vlot laden en lossen van schepen, vrachtwagens of goederentreinen met zeer uiteenlopende producten zoals staal, papier, olie of droge bulklading. Je wisselt dit af met het goed aanslaan van lading zodat deze veilig gehesen kan worden. Je registreert en separeert schade gevallen en stemt met je team af hoe jullie je werk tot in detail kunnen optimaliseren en je zet het werk stil als je onveilige situaties ziet. 

Als je weekdagen kunt vrij roosteren van 6:00 – 15:00 en/of van 15:00 – 24:00 of zaterdags van 6:00- 15:00uur dan zijn wij graag bereid je een contract te bieden. 

In overleg met jou bespreken we je inzetbaarheid. Vanuit onze planning zullen we de werkzaamheden steeds een week vooruit inroosteren en waar mogelijk verder vooruit. Je kunt rekenen op een leuke vergoeding, veiligheidskleding en beschermingsmiddelen ter bruikleen en natuurlijk een leuke sfeer. 

Mocht jij enthousiast raken van ons en wij van jou dan bieden we bovendien de mogelijkheid tot een passende opleiding met baangarantie. 

Ben je enthousiast geworden? Bel met Anthony op 0412 745691 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld