OOC rail

Last mile service

OOC rail biedt u een One Stop Shop voor de afhandeling van al het goederen treinverkeer op Oss. Treinladingen met een wagenlengte van 533 meter (dit is exclusief de lengte van de locomotief) kunnen op Oss (station nr. 84004952) worden geparkeerd of uitgehaald. OOC rail verzorgt vanaf daar het vervoer van en naar de terminal, het terminal feeding proces en de wagoncontroles.  

Daarmee is uw treinafhandeling over de terminal een betrouwbaar en flexibel proces.  

Service op maat

OOC rail

Full service

OOC rail verzorgt de aankomst inspectie van wagons, het rangeren van en naar de terminal, het terminal feeding proces en het weer samenstellen van de trein en uit plaatsen op het station Oss t.b.v. uithalen voor basis en RID treinen. Het gehele proces is daarmee naadloos verbonden met het terminal proces van OOC terminals.

Neutrale diensten

OOC rail koopt haar shuttle diensten in bij een geautoriseerde spoorvervoerder. OOC rail stelt één maal per jaar haar tarieven samen waarmee de kosten voor de instandhouding van de diensten wordt geborgd en zorgt er zo voor dat alle spoorvervoerders onder dezelfde tarieven en markt condities worden bediend.  Zie hier de algemene voorwaarden voor OOC rail.

All-in spoorvervoer

Door de tarieven voor de last mile service in basis aan te bieden aan de spoor goederen vervoerders kunnen deze de markt een all-in spoor tarief bieden. Dat komt de gehele processing van treinen ten goede en legt de verantwoording voor de uitvoering bij de juiste partijen.