Vacature rail manager

Vacature: De logistiek manager rail operations werkt doorlopend aan verbeteringen van de spoor- logistiek en spoorontsluitingen van en naar onze terminal. Het dagelijks plannen en bewaken van alle spoor operaties van OOC terminals en OOC rail behoort tot de primaire taak. Daarnaast is de manager commercieel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe goederen stromen van en naar Oss over spoor voor bestaande en voor te werven nieuwe klanten.

Binnen de functie van logistiek manager ben je verantwoordelijk voor het hele ordertraject. Dit van de offerte-fase tot en met de aansturing van de facturatie. Jij bewaakt de hele supply chain en dit brengt uitdagend, afwisselend, nauwkeurig, divers en boeiend werk met mooie interne en externe contacten en samenwerkingen. Jij als logistiek manager weet de mensen hierbij zowel intern als ook extern voor jou te winnen als het gaat om de uitvoering van de door jouw geplande opdrachten. De klanten zien jou als eerste aanspreekpunt voor de afstemming op lopende en vervolgopdrachten en ook om samen nieuwe productstromen via de terminal te onderzoeken en (nieuwe) processen te optimaliseren of te ontwikkelen.  Hierbij ga je niet voorbij aan de klantwaarde maar houd je ook het commercieel belang van de onderneming goed in de gaten.

De samenwerking met je directe collega Logistiek Managers is voor het teamwork en voor de organisatie van groot belang. Samen, met ieder een eigen specialiteit. Voor de Logistiek Manager Rail is die (te leren of te ontwikkelen) specialiteit de dimensie spoor.

 

Spreekt de diversiteit, de uitdagingen en de specialisaties jou aan: Bel met of email naar Anthony Boumans voor een oriënterend gesprek: aboumans@ooc.nl – 0613395465