vacature machinist terminal operator

OOC terminals zoekt een allround machinist die ook als terminal medewerker zijn handen uit de mouwen zal steken en verantwoordelijkheid wil nemen over onze (break) bulk activiteiten. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het beladen en lossen van vrachtwagens, containers, goederentreinen en schepen.

De Proces-operator die wij graag toevoegen aan ons team is een machinist die enthousiast is om met onze machines (equipment) de verschillende producten die gelost of geladen moeten worden aan te pakken en te organiseren. Jij ziet iedere machine als ware het jouw eigendom waar je met zorg mee omgaat. Dagelijkse inspecties en het schoonmaken omdat jij met die machine jouw werk veilig, goed, netjes, en snel wilt doen. Of het nu gaat over het lossen van een goederentrein met een verreiker, het beladen van vrachtwagens met een heftruck, het lossen van een schip met bundels betonijzer met een containerreachtruck: jij ziet dit als goede afwisseling en dynamiek.

Binnen jouw taken zie jij als proces-operator erop toe dat het terrein op orde, schoon en veilig is. Jij bent de ogen voor de klant zijn producten en zorgt als goed huisvader daarvoor en de opslag- en overslag omgeving.  Voor de diverse processen denk je mee in oplossingen en verbeteringen voor bestaande en voor nieuwe productstormen en/of klant specifieke vragen. Samen met o.a. de logistiek managers en de terminal medewerkers worden de klantwensen vertaalt in opdrachten en is de operationele uitvoering de taak van het team dat op de terminal werkzaam is. De voorman, de operators en de medewerkers samen pakken de uitdagingen aan. Eventuele opleidingen en trainingen zijn onderdeel van het totale pakket.

Spreekt de rol en de diversiteit en ook de verantwoordelijkheid die je krijgt jou aan?
Misschien wil je meer weten?
Bel met of email naar Anthony Boumans voor een oriënterend gesprek: aboumans@ooc.nl – 0613395465