Transport

Additionele service

Wij hebben een brede kennis van alle modaliteiten en werken met veel leveranciers van transportdiensten samen. Zo kunnen wij voor ieder type lading zowel in spoor, binnenvaart of wegvervoer transportdiensten voor u inkopen, organiseren en uitvoeren. Wij werken daarbij altijd nauw samen met specialisten op uw marktgebied en blijven zo een geheel neutrale stuwadoor en expediteur voor uw One Stop Shop. 

Wij verbinden de Europese Spoorwegen succesvol met de Benelux vaarwegen middels ons trein – schip concept. De vaste vaardiepte voor klasse Vb scheepvaart en de beschikbare spoor capaciteit zijn daarbij grote voordelen.  

Transport Verbindingen

Wegtransport

Of het nu gaat om lengte transport, zwaar transport, bulk, tank of stukgoed transport, wij willen uw voor- en natransport graag zo efficiënt mogelijk voor u inrichten. We streven naar “naadloze” aansluiting op uw expeditie door de ontvangst of het verzenden van de lading middels planning, proces, trailers en/of overige middelen optimaal in te richten en zoveel mogelijk met vaste chauffeurs te werken. 

Binnenvaart/
scheepvaart transport

De Benelux en grote delen van west Europa beschikken over uitstekende binnen vaarwegen waar gemakkelijk grote tonnages goederen op een zeer duurzame manier getransporteerd kunnen worden. De rivieren hebben nog een ongekend grote capaciteit en binnenvaart is uitermate flexibel en betrouwbaar en nauwelijks iemand tot hinder. Aansluiting op kustvaart of deepsea scheepvaart verzorgen we in een One Stop Shop voor u via boord-boord overslag bij een van onze relaties in zeehavens. 

Container transport, deep- & shortsea

Aansluitend op onze bulk en breakbulk diensten bieden we de mogelijkheid om via de aangrenzende containerterminal intermodaal van of naar Rotterdam te verschepen. Zo kunt u naast de distributie van goederen in de Benelux ook uw wereldwijde exports aan ons toevertrouwen.

Hebt u goederen die contaminatie gevoelig zijn of zien we kansen om uw transporten multimodaal te matchen met retour transporten waarbij reinigingsprocedures moeten worden gevolgd dan kunnen we uw verkeer ook inrichten als intermodaal verkeer en de container vloot voor u beheren. Uiteraard kunnen we ook treinen e/o schepen voor u behandelen als u zelf een container operator bent. 

Spoortransport

Wij kunnen ieder door u gewenst spoortransport van of naar Oss voor u calculeren en kunnen op grond van onze brede ervaring ook al vrij snel aangeven of uw vraag voor spoorvervoer kansrijk is. Spoorvervoer is de meest milieuvriendelijke manier van transport en bied u zelfs de mogelijkheid om Co2 neutraal grote hoeveelheden goederen te verplaatsen. 100% op duurzaam geproduceerde en getransporteerde energie. 

Verbindingen

Polen, Tsjechië & Hongarije ​​(UA, FA, TA & EA wagons)

Worden bediend middels een vrijwel wekelijks service met full trainloads (1700 – 2200ton netto) voor agri-bulk treinen (TA-type) en bouw / chemie treinen (EA-type). We kunnen u interessante aanbiedingen maken voor uw verkeer op deze streken in combinatie met de bestaande exploitaties. “​vraag naar de opties” 

Verbindingen

Italië , Zuid Duitsland, Zwitserland (HA wagons)
 
Worden wekelijks op woensdag door ons bediend in zogenaamd wagongroepen verkeer. Collectie via Keulen Gremberg en distributie via Kijfhoek bieden voor uiteenlopende wagongroepen goede frequente verbindingsmogelijkheden met vele uithoeken van Europa. Zie onderstaande de uitleg over het systeem en de DB Netz en Retrack netwerken die we verbinden. “vraag naar de opties”