Vorige slide
Volgende slide

VALUE ADDED LOGISTICS (VAL)

Wij hebben een brede kennis van alle modaliteiten en werken met

veel leveranciers van transportdiensten samen. Zo kunnen wij voor ieder type lading transportdiensten voor u organiseren en uit- voeren. Zowel in binnenvaart als spoor- en wegvervoer. Wij

werken daarbij altijd nauw samen met specialisten op uw markt- gebied. Zo blijven wij een geheel neutrale stuwadoor en expediteur voor uw One Stop Shop. 

De vaste (gestuwde) vaardiepte voor klasse Vb scheepvaart en de beschikbare spoorcapaciteit zijn grote voordelen van onze locatie. Niet zelden verbinden wij dan ook trein en binnenvaart voor een zeer gevarieerd aantal goederen.

1. Wegtransport

Of het nu gaat om lengtetransport, zwaar transport, bulk-, tank- of stukgoedtransport, wij richten uw voor- en natransport zo efficiënt mogelijk voor u in. We streven naar een naadloze aansluiting op uw expeditie door de ontvangst of het verzenden van de lading optimaal in te richten. 

2. Spoortransport

Wij kunnen ieder door u gewenst spoortransport van of naar Oss voor u calculeren. Daarbij geven we op grond van onze brede ervaring snel aan of uw vraag voor spoorvervoer kansrijk is. Spoorvervoer is zeer milieuvriendelijk en bied zelfs de mogelijkheid om CO2-neutraal grote hoeveelheden goederen te verplaatsen. 

3. Binnenvaart-/scheepvaarttransport

De Benelux en grote delen van West-Europa beschikken over uitstekende binnenvaarwegen. Hier kunnen met gemak grote tonnages goederen op een zeer duurzame manier getransporteerd worden. De rivieren hebben nog een ongekend grote capaciteit. Daarbij is binnenvaart uitermate flexibel en betrouwbaar, en nauwelijks iemand tot hinder. Aansluiting op kustvaart of deep sea-scheepvaart verzorgen we in een One Stop Shop voor u via boord-boordoverslag bij een van onze relaties in zeehavens.

4. Containertransport

Voor bepaalde bulkstromen zijn containers uitermate
geschikt om continentaal vervoer in te richten. Wij rekenen graag voor u uit of deze wijze van intermodaal continentaal vervoer voor u aantrekkelijk is. Aansluitend op onze bulk- en break-bulkdiensten bieden we de mogelijkheid om via de aangrenzende containerterminal intermodaal van of naar Rotterdam te verschepen. Zo kunt u naast de distributie van goederen in de Benelux ook uw wereldwijde im- en exports aan ons toevertrouwen.

 

Vorige slide
Volgende slide

Frequente verbindingen

Polen, Tsjechië en Hongarije; (UA, FA, TA & EA wagons)

Italië, Zuid-Duitsland, Zwitserland; (HA eo wagons)

Deze landen bedienen we vrijwel wekelijks met full-trainloads

(1.700 tot 2.200 ton netto) voor agri-bulktreinen (TA-type) en bouw-/chemietreinen (EA-type). We kunnen u interessante aanbiedingen doen voor uw verkeer van en naar deze streken

in combinatie met de bestaande exploitaties. Vraag naar de opties.

Elke woensdag bedienen we deze landen in zogenaamd wagongroepenverkeer. Collectie via Keulen Gremberg en distributie via Kijfhoek bieden voor uiteenlopende wagongroepen goede en frequente verbindingsmogelijkheden met vele uithoeken van Europa. Lees meer over het systeem en de netwerken van DB Cargo en Retrack die we verbinden. Vraag naar de opties.

 

Vorige slide
Volgende slide

Value Added Services (VAS)

Wij zien uw goederen en voelen ons betrokken bij uw handel of processen. Afwijkingen aan uw producten herkennen, vastleggen en uw organisatie informeren is standaard. Waar mogelijk zullen wij ons inspannen om u ook oplossingsmogelijkheden te bieden om uw producten weer gezond te maken. Wilt u goederen mengen, zeven, verpakken of juist uitpakken, stuffen of juist strippen, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

1. Verpakken & Uitpakken

Verpakken van bulk naar big bags

Breken big bags naar bulk

Breken small bags naar bulk

2. Zeven & Breken

Overmaat/inertie afzeven bij inslag

Overmaat afzeven bij uitslag

Ondermaat / stof afzeven bij uitslag

Breken van overmaat / product verkleinen

3. Stuffen & Strippen

Bulk laden in 20’liner containers

Stuffen van pallets / breakbulk naar containers

Strippen van bulk liners naar bulk

Strippen van containers met breakbulk

4. Mengen, Besproeien en meer

Droge bulk gedoseerd opmengen

Droge bulk bespuiten en mengen

Producten opstomen

Combinaties van VAS activiteiten